Windows Phone 8.1 podria suportar pantalles de fins a 10 polzades

T’imagines tenir un tablet de 8 o 10 polzades amb Windows Phone ? Doncs sembla que estem molt a prop de presenciar alguna cosa així .

Almenys això és el que indica Paul Thurrot al seu bloc, expert en el sistema operatiu Windows , on esmenta que l’actualització de Windows Phone a la versió 8.1 tindrà la capacitat de suportar pantalles de fins a 10 polzades . D’aquesta manera , s’obre la porta al món de les tabletes al sistema operatiu mòbil.

windows_8.1

Windows Phone, és el successor del sistema operatiu mòbil Windows Mobile, desenvolupat per Microsoft i basat en el nucli Windows Embedded CE 6.0. Windows Phone es va llançar a Europa i Àsia el 21 d’octubre de 2010 i als EUA el 8 de novembre de 2010. Actualment Windows Phone esta en la seva versió 8, aconseguint el tercer lloc com el sistema operatiu mòbil més utilitzat al món, i aquest èxit és gràcies a Nokia amb la seva línia d’equips Lumia, principals smartphones que operen amb Windows Phone i que ha portat a WP a ser conegut a nivell mundial.

Actualment s’espera l’arribada de Windows Phone 8 GDR3 (General Distribution Release 3) , la propera actualització de la vuitena versió del sistema operatiu mòbil de Microsoft , i la que recentment entraria a suportar pantalles de 5 i 6 polzades . Però Paul diu que amb 8.1, la bretxa augmentarà de 7 a 10 polzades . La multitasca es possiblement el major problema tècnic de Windows Phone, GDR3 solucionaria alguns problemes però les notificacions i processos en segon pla podrien seguir sent un desastre i bastant ineficients. Aquestes qüestions aparentment s’abordaran en un 8,1 com per exemple també l’eliminació del botó Enrere. Imitant el model de navegació iPhone, Microsoft aparentment eliminarà el botó Enrere de Windows Phone amb la versió 8,1. El botó Enrere Simplement no té sentit, Els usuaris activen una aplicació, hi interactuen i tot seguit fan clic al botó Inici i després obren una nova aplicació, igual que ho fan en l’iPhone. I el “retorn” és mal entès pels usuaris, La majoria no s’adonen del que estan fent quan colpegen repetidament el botó Enrere.

Ok , igual té sentit que Microsoft vulgui entrar al món dels tablets amb l’actualització GDR3 , ja que Android ha tingut un bon èxit en aquest mercat , però … ¿ Per què tenir Windows Phone 8.1 al mercat de les tablet de 8 a 10 polzades si ja existeix Windows 8 per a això ?

Per què una empresa vol tenir dos sistemes operatius per les tablets ? La veritat és que no sé què penseu senyors de Microsoft , però és una cosa que aviat sabrem.

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a reboot.cat 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s