Google Play Newsstand

newsstand destacadaJa es pot descarregar qualsevol cosa, des d’aplicacions, música, pel·lícules i revistes, fins a llibres, a Google Play, pel que no és d’estranyar que les subscripcions a diaris puguin ser una realitat en el futur amb l’actualització a la versió 4.4 de la botiga de Google.

Google-Play-580x326

Si bé no hi ha informació concreta en aquest moment, un anàlisi exhaustiu del codi de la APK dels nois d’Android Police ha revelat diverses referències a Google Play Newsstand.

D’acord amb la informació filtrada, Google Play Newsstand albergaria tant diaris com revistes, i oferiria subscripcions de prova gratuïtes. Hi ha alguns indicis que apunten que podria acabar reemplaçant l’aplicació existent de revistes o complementar-la, permetent als usuaris descobrir, comprar i provar les revistes abans de subscriure-s’hi. El APK investigat també conté el text introductori que apareixerà quan un usuari obri per primera vegada Google Play Newsstand, que diu el següent: “Les seves revistes i notícies preferides són just aquí a Google Play, reculli els darrers números o provi una subscripció gratuïta, llegiu a l’instant fins i tot fora de línia” .

newsstand-flickr-bill-ward

Google Play Newsstand podria arribar a ser un únic servei de notícies de subscripció similar en estructura a Play Music All Access. Això podria donar als usuaris accés il·limitat als continguts de notícies premium per una quota de subscripció mensual. Té sentit, tenint en compte que és molt probable que quedi dissenyada a l’estil de l’aplicació de la competència, iOS.

Els rumors d’una secció de diari a la botiga Google Play han estat donant voltes des de març. Aquesta nova filtració és el primer que hem escoltat sobre la funció des de llavors, però, les noves referències al “Google Play Newsstand” a la Play Store v4.4 APK semblen suggerir que Google ha decidit seguir endavant amb el servei digital de notícies, després de tot, i pot estar a punt el seu llançament. Sembla una mica estrany que Google Play hagi estat tant temps així , sense cap tipus de secció de diari com Newsstand d’iOS, però la bona notícia per a les persones enamorades d’Android és que sembla que Google ho posarà en marxa molt aviat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s