El nou iPhone pot arribar amb una pantalla corbada?

iphone curvo destacadaApple està treballant en el disseny de l’iPhone de la pròxima generació , i la remor que finalment es fa més creïble es que possiblement vindrà amb una pantalla corba.
Apple planeja desenvolupar telèfons amb pantalles més grans de 4,7 i 5,5 polzades. A més, la companyia en aquesta ocasió té plans d’utilitzar pantalles amb vidre corb, com les que Samsung i LG van presentar amb el Samsung Galaxy Round i el LG T Flex. A diferència d’aquests, el vidre del pròxim iPhone s’inclinarà cap a les vores de la pantalla, no cap al mig.

apple-curved-iphone
Apple també planeja implementar un nou tipus de sensors als monitors perquè el telèfon sigui capaç de distingir entre diferents tipus de llum. Segons algunes fonts, Apple desvetllaria dos nous models, els quals arribarien el tercer trimestre de 2014. Un model amb una mida de pantalla de 4,7 polzades , mentre que l’altre seria de 5,5 polzades.
Apple va llançar recentment dos nous models d’iPhone, l’iPhone 5S i 5C , tots dos amb pantalla de 4 polzades introduïda ja amb l’iPhone 5. Ara sembla que la pantalla és una de les àrees en què Apple vol competir amb els telèfons Android .

curve-iphone-5
A més Apple ha signat un acord amb GT Advanced Technologies per un valor de $ 578.000.000, aquesta empresa està especialitzada en la creació de superfícies de vidre de safir, l’últim model d’iPhone ja utilitza vidre de safir en el lector d’empremtes digitals i la lent de la càmera, i gràcies a aquest acord d’Apple tindrà un subministrament fiable de vidre de safir. L’acord amb GT Advanced Technologies implica la compra a GT de la producció de vidre de safir a una nova fàbrica que s’instal•larà a Arizona. Hi ha hagut alguns rumors sobre la introducció d’un nou tipus de tractament que es diu ASF – Advanced Sapphire Furnace. Aquest procés farà possible la producció del vidre de safir d’alta qualitat a preus més baixos.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s