Què és Apple, moda o tecnologia?

apple destacadaCrec que és apropiat que les paraules Apple i moda s’utilitzin en una mateixa frase. Apple és una empresa d’electrònica de consum, amb la tecnologia i la innovació integrats en l’esperit de l’empresa. La moda, en canvi, està en general associada a dissenyadors de roba, calçats i complements, però la indústria de la tecnologia també ha experimentat diverses onades d’innovació en el disseny, algunes més profitoses que d’altres. El més significatiu de la innovació es la subjacent obsolescència programada. Apple ha tingut en compte el disseny i els privilegis que la innovació li atorgaven, molt més enllà del que altres empreses podrien haver-se imaginat. No és estrany que ara vinculem la moda i la tecnologia sobretot quan veiem una poma serigrafiada en un dispositiu.

IMG_5778

Els clients fidels d’Apple no veuen el seu ordinador portàtil o d’escriptori com una cosa maca i prou, sinó que ho perceben com una representació de la seva personalitat. El seu equip és creatiu i els proporciona una sortida per a expressar-se i ser creatius. El seu iPad és conegut per ser innovador, també és una eina expressiva per a l’usuari per a mostrar el seu veritable jo. El component superficial és part de l’aura que Apple ha creat per a què el consumidor pugui trobar el producte que millor s’adapti a la seva personalitat. És increïble que la tecnologia, que es fa amb plàstic, metall, vidre, cables i circuits pugui emocionar tant. Això no és superficial. Això és tenir MARCA.

Aquest pla estratègic d’Apple per integrar encara més el disseny en tots els seus productes, crec que és una gran idea. Des de l’abril de 1976, Apple ha continuat desenvolupant ordinadors i altres productes electrònics de consum que ajuden a la gent a sentir-se més creativa, innovadora i a la moda. Recordeu quan l’iMac va introduir un logo multicolor? Va ser cool o què? O ara amb el nou iPhone 5c.

Apple-Color-Peel

Avui en dia, iPad, iPod, iPhone i iMac són elegants, les interfícies i els dissenys colorits, les experiències d’usuari innovadores i fins i tot les caixes s’han convertit en un objecte de disseny, aquesta es la norma d’Apple. La paraula estil pot no encaixar exactament amb el veritable significat de la marca, potser per això Apple va deixar caure la paraula “ordinador” del seu dispositiu de sobre taula a principis de 2007. De qualsevol manera, la moda i la tecnologia van de la mà si vostè va a comprar un ordinador portàtil, d’escriptori o molts dels seus dispositius. Així que gràcies Poma per ser la fashionista que ets. Apple pot ser nom-es una fruita en la ment d’alguns, però és la vida i l’estil en la ment d’altres.

Nelson-mandela

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a appledroid.cat 

2 responses to “Què és Apple, moda o tecnologia?

  1. Retroenllaç: Moda tecnológica | Sergi Queral Tolós·

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s