El nostre menú a “Il Mercante di Venezia”

destacada_llapis_il-mercante-di-veneziaTrobar un restaurant que no ens decebi sempre és una tasca difícil i si vas acompanyat de nens, pitjor. Per sort tenim una eina molt útil

, una APP per al nostre smartphones. Foursquare ens va permetre dissabte menjar en un entorn familiar i sense prescindir d’un bon plat. Poder deixar de banda els restaurants de menjar ràpid i comprovar que els teus fills s’ho mengen tot no té preu i Il Mercante di Venezia ho aconsegueix.

Il Mercante di Venezia – Barcelona (Barcelona)

Per als petits

Macarrons amb salsa de tomaquet casolana

Pizza Prosciutto e funghi

Pizza Prosciutto e funghi però sense el funghi

Per als no tan petits

Gnocchi sottobosco

Mini hamburgeses d'ànec amb coulis de pebrot del piquillo

Ensalada mixta con vinagreta de balsámico

  • Amanida mixta amb vinagreta de balsàmic

Preu mitjà: 15-25 €

A només unes passes de les rambles i proper al passeig de Colom, l’ambient d’aquest petit restaurant rememora l’època de l’esplendor bizantí, en què els mercaders venecians s’encarregaven de transportar des d’orient a occident productes de luxe. El local és acollidor, ideal per a romàntics. La clientela de migdia, formada majorment per famílies, acudeix a aquest restaurant per degustar la gran varietat de plats elaborats amb productes frescos i d’alta qualitat.

Comedor de Il Mercante di Venezia

Amb els nens ja se sap, els clàssics pasta i pizza mai fallen. Els macarrons amb salsa de tomàquet estaven al dente, us recomano aquest plat amb el qual triomfareu segur, a tothom li agrada la salsa de tomàquet i més si està tan exquisida com aquesta, es notava la dedicació que necessita un bon tomàquet fregit casolà. La pizza la demanem sense xampinyons, aquestes coses dels nens, cap problema per part del cuiner, de pasta fina i saborosa estava cruixent i va durar un sospir al plat.

Els majors ens vam voler regalar alguna cosa més elaborat al paladar, i si bé els Gnocchi (nyoquis) van ser una elecció arriscada per experiències anteriors, al final van resultar ser el millor plat de tots. Gratinats al forn amb bacó i formatge es desfeien a cada mos. La massa era consistent, el gust immillorable, donava gust omplir a la boca d’aquest menjar.

Les Mini hamburgueses d’ànec estaven bones, molt gustoses però una mica fortes, l’acompanyament tampoc millora el plat però podem dir que en general tot estava perfecte. Una mica de culpa d’aquest optimisme segur que podríem atribuirlo al vi. Som grans amants del Lambrusco,un vi d’origen italià de la zona nord del país, en concret de la ” Emilia Romagna“.

Es un vi espumós suau, capaç de seduir a pràcticament qualsevol paladar i la seva relació qualitat preu el fan el convidat perfecte en aquesta vetllada.

Lambrusco de Emilia

Lambrusco de Emilia

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a gastronoamics.cat
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s