Com organitzar-se amb els regals de Nadal

app nadal destacadaL’organització de LES compres de Nadal pot consumir molt de temps. Per fer les coses més fàcils, hem seleccionat unes aplicacions molt útils que l’ajudaran a gestionar les compres de Nadal de la millor manera possible!

Regals de nadal

Santa’s Bag

Aplicació per a iPhone que li permet introduir totes les seves idees, ordenarles d’acord amb les persones que han a rebre els regals, i que també inclou seccions que l’ajuden a realitzar un seguiment de les despeses. També pot introduir una foto de cada persona en la seva llista, i realitzar un seguiment dels regals que ja ha comprat i els que queden per comprar. A més, aquesta aplicació gratuïta es un compte regressiu del Nadal que es mostra en hores, minuts i segons. El però, com sempre l’idioma, es que està dissenyada amb angles.

Santa's Bag

RedLaser

Una altra aplicació que pot ser molt útil per anar de compres. L’aplicació li permet escanejar el codi de barres de l’article que vol comprar, li dóna la informació sobre el producte i compara els preus, si ho troba li proporciona una millor oferta en una altra botiga propera. Per activar l’escàner de codi de barres ha tocar el botó cop i un altre, el que pot ser una mica molest. No obstant això, l’aplicació RedLase és gratuïta per iOS, Android i Windows Phone.

RedLaser

Llista de Nadal N º 1

Aquesta aplicació inclou un menú senzill, fàcil d’usar i útil per administrar les teves llistes de regals. Amb Llista de Nadal N º 1 tens multitud d’opcions per tenir tot sota control ¡sense oblidar-te de ningú!

Llista de Nadal N º 1

Amic invisible

Oblida’t per fi de la bogeria dels paperets i organitza els regals amb amics, companys de treball o família a través d’aquesta App, el que has de fer és afegir als amics que van a participar i posteriorment la mateixa app configura les regles indicant qui no pot regalar a qui mitjançant una llista d’exclusió. Els resultats s’envien als participants.

Amic invisible

Esperem que aquestes aplicacions l’ajudin a gestionar millor les compres de nadal. 🙂

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a appledroid.cat 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s