No sense el meu telèfon mòbil

gravar-mobilFeia temps que no anava al teatre, sempre he pensat que un espectacle és per a gaudir-lo amb els cinc sentits, però com anava amb la família i a més m’agrada escriure sobre les coses que faig, m’he portat el telèfon.

la-lola-balla

CIA LA MANDARINA s’especialitza en espectacles de DANSATEATRE per a tots els públics.

L’obra Lola balla de la companyia La Mandarina permet que alguns dels nens i nenes del públic d’entre 4 i 9 anys surtin a l’escenari a participar en la funció, ja des del primer moment, fins i tot abans que comenci la funció, l’escenari està ple de criatures saludant nervioses als seus pares asseguts a les butaques i fent-los fotos a granel.

La funció comença, s’apaguen els focus i els nens es col·loquen seguint les instruccions de les ballarines, però els flaixos no paren. Em fastigueja, em fastigueja molt la gent que no troba el moment oportú per a cada cosa, gravar-mobilem molesta veure tot de pantalletes per sobre dels caps reproduint el que passa a l’escenari i els constants flaixos, ni els nens tossint o parlant molesten tant! Sembla que només visquem a través dels nostres dispositius, que ja no sigui possible mirar els ulls il·lusionats dels nostres fills sinó que és més important guardar un tros d’arxiu de mala qualitat per enviar-lo per Whatsapp o el facebook, però espera que a sobre ho hem de enviar al moment i si és un vídeo cal revisar el contingut a tot volum gairebé interrompent l’espectacle. A les grades és on hi ha l’espectacle, en tots nosaltres, crec que tots hauríem de reflexionar sobre l’ús i l’abús que fem de les noves tecnologies.

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a Tortosa serveix

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s