5s Jornades d’emprenedoria Terres de l’Ebre

tortosa-innovaEl divendres 2 de maig es va realitzar la cinquena edició de les Jornades expoebre-2014d’Emprenedoria al campus de la Universitat Rovira i Virgili en el marc de la 70a Fira Multisectorial de les Terres de l’ Ebre (Expoebre -Ebreambient 2014), que té lloc els dies 1,2 , 3 i 4 de maig al recinte firal de Tortosa amb una participació total de 184 expositors. Aquestes jornades d’emprenedoria, dedicades a l’anàlisi i millora de la productivitat i la comercialització, tenen per objectiu facilitar eines a empresaris i a emprenedors i donar formació especialitzada per a crear o dinamitzar amb èxit un negoci contribuint a la millora professional.

L’alcalde Ferran Bel va tenir unes paraules d’alè cap als emprenedors i d’agraïment cap a la universitat Rovira i Virgili per col·laborar obertament amb la ciutat.

La presentació a càrrec de la Sra. M. Teresa Marcelino ,tortosa-innova coordinadora territorial de joventut de les Terres de l’ Ebre que es va congratular en

“l’encert de col·locar aquestes jornades dins de la fira”

, i el Sr. Emili Lehmann , regidor de promoció econòmica, comerç i fires de l’Ajuntament de Tortosa ja va deixar palès que es tractava d’una seriosa aposta del territori per donar resposta a totes aquelles persones que tot i tenir algun projecte de futur encara no han trobat els recursos i motivacions necessàries.

La ponència a càrrec del Sr Xavier Lamote de Grignon de l’empresa activa consultors i amb el títol “Claus per incrementar la productivitat professional. Com ser més eficient i eficaç?” Constava de dues parts, una primera tècnica on es van poder abordar temes tan importants com la gestió de temps i objectius i una última molt pràctica en la que van posar a prova els coneixements i habilitats dels assistents.

En la valoració general, tot i la baixa assistència de públic, tothom va coincidir que havia estat molt satisfactòria i que “tenir certs coneixements pot marcar un punt d’inflexió per fer decantar la balança a favor dels interessos desitjats”.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s