Vint anys de revista

revistaVint anys de revista i sembla que sigui la primera vegada que la veig, la primera vegada que la llegeixo, la primera vegada que l’editem. I és que sempre hi ha una primera vegada per a totes les coses! Si ho penses bé, sempre recordem les primeres vegades de totes les coses boniques que ens passen en aquesta vida o al menys recordem com va començar tot.

Jo no m’ho puc arribar a imaginar, però n’estic segur que darrera de la primera publicació hi havia uns pares i uns mestres preocupats, interessats i dedicats en l’educació dels seus fills/es. Aquests pares formaven part d’un grup, d’una associació de pares d’alumnes de l’escola i juntament amb els mestres van decidir emprendre un nou repte  per a millorar en tot el possible la relació entre els fills, el centre, els mestres i la vida escolar entre d’altres. Per aquest motiu no hem d’oblidar mai aquells que van fer aquest esforç i que estic segur que cada cop que troben un exemplar de “Visquem l’Escola” deuen sentir-se orgullosos tot pensant en els seus fills i la seva trajectòria personal. Però aquesta edició crec que també l’hem de dedicar a totes aquelles persones que fan i faran possible que aquesta tradició d’unir escola no caigui en l’oblit.

I és que tal i com va escriure en Joan Manuel Serrat l’estiu del 1984, “…fa 20 anys que tinc 20 anys” i penso que potser d’aquí a 40 anys més, seran els nostres fills els que ens recordaran a nosaltres en aquesta mateixa pàgina. Des de l’AMPA, esperem i desitgem que gaudiu de la vostra revista!revista-visquem-lescola

Text original de Jordi Vidal

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s