Ràdio Tortosa estrena nova temporada

RàdioTortosaL’emissora local Ràdio Tortosa va estrenar la seva temporada 2014-2015 amb un acte a l’aula didàctica del museu de Tortosa amenitzat amb la música original d’Albino Tena, per segon any consecutiu es fa de forma oberta davant del teixit econòmic, social i cultural de la ciutat. A l’acte es van presentar les novetats i els continguts que s’emetran els pròxims mesos des de la 103.3 de la F.M. i també a través del web radiotortosa.cat.
Ràdio Tortosa grupAquesta emissora d’àmbit local fa una aposta clara per ser líder al territori emetent els tres informatius de la “xarxa de comunicació local” i així donar una informació més global, es mantenen també a la graella la major part d’espais diversos de divulgació i entreteniment als que ja ens tenien acostumats per a complementar l’oferta. Programes com “estira la llengua” incorporat l’any passat o “l’internauta”, tot un clàssic a Ràdio Tortosa, se seguiran emetent. Les novetats més rellevants són en les més de 100 hores setmanals de contingut propi que genera Ràdio Tortosa gràcies a una trentena de col•laboradors als quals vam poder posar cara a l’acte. “La punta del diamant”, el magazín que dirigeix per 5a temporada Núria Bota s’avança dues hores, s’emetrà de 9 a 11 i inclourà un informatiu a primera hora per a ampliar les notícies d’abast local i territorial. “En clau esportiva” de Viki Magí continua els dilluns i divendres però ara a partir de les 12. Alguns espais que no tenien programa propi ara han cobrat vida o han augmentat el temps que se’ls dedicava, això passa per exemple amb l’espai dedicat a la biblioteca, aquests canvis fan que la programació sigui diversa i completa. A més a més aquest any podrem trobar Ràdio Tortosa fora dels seus estudis, tal com ja s’avia fet en edicions anteriors, almenys un cop al mes i també en ocasions especials com a Expoebre, al Renaixement o als plens ordinaris de l’ajuntament, l’emissora amb voluntat de servei trasllada els seus micròfons allí on calgui per a apropar-los al ciutadà.
Ràdio Tortosa alcalde Ferran BelUna gala en la què a més de presentar els programes de Ràdio Tortosa i els seus responsables, ha comptat amb la presència de les autoritats. L’alcalde de Tortosa Ferran Bel davant del director dels serveis territorials ha volgut destacar que l’emissora pública té vocació i intenció de ser-ho en caràcter territorial tot i “tenir peculiaritats, ja que els professionals estan treballant en una situació que no és la millor, i no em refereixo als mitjans tècnics que són els millors que hem tingut fins ara” afirmava. L’alcalde també va agrair en reiterades ocasions l’esforç que fa l’equip de Ràdio Tortosa de manera altruista i voluntària per tirar avant el dia a dia malgrat la conjuntura actual i els encoratjava amb la promesa de millorar la situació en propers exercicis reconeixent així les mancances a l’estructura de la ràdio.
En un esclafit final d’optimisme es congratulava per la programació d’aquest any, “que té cabuda per a totes les ofertes, esport, gent gran, música, literatura” i pels reptes assolits des de la revifalla de l’emissora el 1999. “Aquesta és la ràdio de la ciutat”.

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a Tortosa serveix.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s