Ring. El timbre de casa al teu mòbil

RingRing ens proporciona una eina molt eficaç per controlar qui es passa per casa nostra mentre no hi som. És el substitut perfecte del timbre, es tracta d’una càmera que es comunica, gràcies a la xarxa WiFi, amb el nostre telèfon quan algú vol accedir a la nostra llar. Tant com si estem dins de casa com a la feina ens podrem connectar fàcilment, identificant així les visites d’una forma segura, veuràs qui hi ha des de qualsevol lloc.Ring
La seva bateria permet que pugui ser instal·lat fàcilment a qualsevol lloc, podrem veure qui truca i parlar amb ell utilitzant el telèfon intel·ligent com si d’un porter automàtic es tractés, d’aquesta manera sempre semblarà que hi hagi algú dins de casa, fins i tot podrem visualitzar el carrer en qualsevol moment, sense necessitat que ningú truqui, per comprovar que tot va bé.
RingA més el seu sensor de moviment detecta quan algú s’acosta a la porta i posa en marxa la càmera HD de gran angular i visió nocturna que grava al núvol tot el que està passant i ens permet revisar després les imatges des del nostre smartphone tantes vegades com calgui.


Aquest gadget és compatible tant amb dispositius IOS com Android. Reps alertes instantànies, a través de l’aplicació gratuïta Ring ™, quan algú truca a la porta o quan detecta moviment i es pot comprar a ring.com per 160 € (oferta fins al 15 de desembre).

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a Billionbytes

One response to “Ring. El timbre de casa al teu mòbil

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s