La selfie més deliciosa

HellmannUna estranya campanya de màrqueting amb impressores 3D i maionesa ha dibuixat un somriure a més d’un aquest estiu passat al Regne Unit. De la mà de la premiada agència de publicitat Ogilvy & Mather de Londres, la coneguda marca de condiments Hellmann’s, va crear una campanya de màrqueting en mitjans socials com Facebook i YouTube per a la seva maionesa, amb un vídeo viral on realitzaven selfies 3D de maionesa sobre hamburgueses amb un braç robòtic. Una veritable obra d’art d’alta tecnologia.Hellmann

HellmannHellmann creu que menjar a l’aire lliure, ja sigui en una barbacoa o un pícnic al parc, “és un dels grans plaers de la vida“, diu Ian Busch, director de marca global d’Unilever. Hi ha una cosa màgica que succeeix quan es combinen els amics, la família, el sol i bon menjar. la campanya tenia com a objectiu divertir als consumidors, (mayoneseros en espanyol;) i explorar solucions innovadores per a aquests petits moments. Ara aquest mateix anunci està triomfant als estats units.

A poc a poc anem descobrint més camps d’aplicació per a les impressores 3D.

HellmannSembla evident que les impressores 3D no només pretenen revolucionar el món de la fabricació i el disseny industrial, sinó que també volen prendre posicions en el món de la gastronomia, encara que aquesta no sigui alta, complint a la llarga el paper d’un electrodomèstic més. I és que, així com el correu electrònic va revolucionar l’enviament de documents, la impressora 3D revolucionarà aviat el concepte de la gastronomia.

Aquí està l’anunci complet de Hellmann per al seu gaudi, cortesia de YouTube:

Què opines d’aquests selfies 3D impresos en hamburgueses? En compraries una?

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s