Cicret Bracelet, realitat o ficció?

Repassant les notes de l’any passat m’he trobat amb aquesta joia en brut “Cicret Bracelet” Una tecnologia capaç de revolucionar el mercat de la telefonia, s’imaginen? Oblidar-se de treure l’aparatós telèfon de la butxaca, posar fi a les ratlles a les pantalles i tot gràcies a una simple polsera. A mesura que avancem en l’era digital ens anirem adonant que la versatilitat dels ‘wearables‘ no té fi.

Aquest projecte de crowdfunding, Cicret Bracelet, neix amb l’aparent finalitat d’oferir un producte que farà dels actuals terminals aparells obsolets i desbancarà les pantalles tàctils tal com les coneixem fins ara, utilitzant en el seu lloc la pell humana i convertint el nostre braç en una tablet gràcies la seva polsera amb un ‘picprojector’ incorporat. Els seus promotors estan convençuts que poden guanyar la partida a les Google glass amb aportacions tan interessants com son la rapidesa amb la qual aconseguiríem activar i desactivar la pantalla sobre el braç, que podria fer-se amb un senzill gir de canell. La funcionalitat tàctil haurien de proporcionar-la 8 sensors de llarg abast.

Resistent 100% a l’aigua

cicret bracelet

La polsera, connectada al nostre dispositiu via Bluetooth, permetria realitzar totes les funcions disponibles en el sistema operatiu, incloent contestar i fer trucades. Encara i dependre d’un telèfon, la polsera comptaria amb el seu propi processador, memòria externa, així com la possibilitat d’establir connexions WiFi, Bluetooth o per port micro USB. També és possible que a la llarga se li incorpori un vibrador i bateries auto recarregables amb el moviment del braç en caminar.

El projecte Cicret Bracelet necessita un total d’un milió de dòlars per ser realitat: 700.000 dòlars per desenvolupar el prototip i 300.000 per 9d91cb3a_c8363066d1la aplicació 9d91cb3a_c8363066d1Cicret que permetria la interacció entre la polsera i un smartphone o una tablet. Els seus dissenyadors asseguren que portarien l’aplicació a totes les plataformes, començant per Android, de manera que seria possible utilitzar la polsera en un futur amb Windows Phone i iOS. De moment porten recaptat un 8% del total (80.000 dòlars). No se sap si el projecte arribarà a desenvolupar-se realment, però és per descomptat una proposta original que revolucionària el mercat de la telefonia mòbil.

Cicret Bracelet, una estafa com la copa d’un pi

Però arribats a aquest punt deixin que els digui que per a mi, això sona més a fake que a projecte i que, és amb molt l’estafa més gran de la història dels gadgets.

Em sap greu desil·lusionar-los, crec que és gairebé impossible projectar una imatge sobre la pell a ple dia, la llum del sol faria impossible visualitzar res i menys el color blanc. En el vídeo no es veu interrompuda la imatge projectada sobre la pell per l’ombra del dit en tocar la “pantalla”, cosa que si passaria a la realitat, com pensen solucionar aquest problema?

Una altra de les coses de em donen mala espina és que no obtenim cap recompensa en contribuir en el seu projecte més que la d’aparèixer en el seu particular saló de la fama com a mecenes.

Fins i tot si això pogués arribar a ser real cicret-631x354i que tinguessin la tecnologia necessària per crear la polsera, Google, Samsung, Apple, Sony, LG, Huawei, qualsevol d’ells pagaria encantat el milió de dòlars a canvi de posar el seu nom amb serigrafia a la polsera.

Sens dubte ha de tractar-se d’un altre fake dels molts que corren per la xarxa, una estafa per munyir d’una forma ràpida els diners dels crèduls.

Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a Billionbytes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s