Hike s’avança a Whatsapp i ofereix trucades de telèfon gratuïtes

Hike s’avança a altres serveis de missatgeria instantània com Whatsapp o Hike free callFacebook Messenger donant d’alta el servei de trucades de telèfon gratuïtes, una de les funcions més demandades pels usuaris, tot coincidint amb el 66è Dia de la República de l’Índia. Aquesta plataforma molt popular i originària de l’Índia creada el 12 de desembre del 2012 ja té una cartera de prop de 35.000.000 usuaris i està instal·lada en 200 països, res a veure per a això amb els més de 700 milions d’usuaris que tenen grans actors globals com Whatsapp i Viber o els 100 milions de WeChat.
Aquesta nova funció, similar a la que utilitza Viber, permetrà als usuaris de Hike realitzar trucades de forma gratuïta, a través de xarxes 2G, 3G i WiFi amb un consum de dades molt optimitzat, de moment només s’ha llançat en fase beta per Android però el seu fundador, Kavina Bharti Mittal, afirma que les versions per a IOS i Windows es donaran a conèixer en el pròxim trimestre.
A diferència d’altres aplicacions, aquesta permet una major personalització per part dels usuaris tant pel que fa a emoticones, adhesius, idiomes regionals o fons de pantalla. Un altre al·licient és el doble nivell de contacte, ja que els usuaris poden amagar el seu estat i l’última vegada connectat i fer-lo visible només als amics que s’han afegit després d’una sol·licitud expressa. A més d’això, Hike ofereix als usuaris l’opció d’enviar arxius MP3, PDF, Word, PPT i Excel de fins a 100 MB de grandària amb gran facilitat.
Whatsapp ja va insinuar que estava treballant amb la idea d’incorporar les trucades de veu, els rumors diuen que ja estan provant aquesta característica i que podria ser una realitat a principis d’aquest febrer. Potser per això Hike es va afanyar a comprar la companyia telefònica Zip Phone amb seu als EUA. Si són capaços de garantir un bon servei i oferir una bona experiència d’usuari, la nova característica sens dubte els donarà un avantatge sobre els seus altres rivals de missatgeria, que són nombrosos!Hike free call

 

  • Aquest article ha estat redactat expressament per a la seva publicació a Billionbytes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s